Percorrer por autor Santos, Rodrigo
Mostrar resultados 1-4 de 4.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2020 | Impact of different front-of-pack nutrition labels on online food choices | Santos, Osvaldo; Alarcão, Violeta; Santos, Rodrigo; Fernandes, João Paulo; Virgolino, Ana; Sena, Catarina; Vieira, Carlota Pacheco; Gregório, Maria João; Nogueira, Paulo Jorge; Graça, Pedro; Costa, Andreia | article |  |
2019 | Is olive oil good for you? A systematic review and meta-analysis on anti-inflammatory benefits from regular dietary intake | Fernandes, João Paulo; Fialho, Mónica; Santos, Rodrigo; Plácido, Catarina Peixoto; Madeira, Teresa; Sousa-Santos, Nuno; Virgolino, Ana; Santos, Osvaldo; Carneiro, António Vaz | article |  |
Dez-2019 | Nutr-HIA Improving nutrition labelling in Portugal health impact assessment : final report | Graça, Pedro; Silva, Andreia Jorge; Vieira, Carlota Pacheco; Sena, Catarina; Gregório, Maria João; Nogueira, Paulo Jorge; Virgolino, Ana; Fernandes, João Paulo; Santos, Osvaldo; Santos, Rodrigo; Alarcão, Violeta | report |  |
2019 | The patients’ perspective : what causes hospitalizations for ambulatory care sensitive conditions? | Siopa, Margarida; Sarmento, João; Santos, Rodrigo; Lopes, Sílvia; Dias, Sónia; Guerreiro, António Sousa; Panarra, António; Nascimento, Paula; Rodrigues, Ana; Santana, Rui | article |  |