Percorrer por autor Leitão, António E.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-10 de 10.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2018Can elevated air (CO2) conditions mitigate the predicted warming impact on the quality of coffee bean ?Ramalho, José C.; Pais, Isabel P.; Leitão, António E.; Guerra, Mauro; Reboredo, Fernando H.; Máguas, Cristina M.; Carvalho, Maria L.; Scotti-Campos, Paula; Ribeiro-Barros, Ana I.; Lidon, Fernando J.C.; DaMatta, Fábio M.articleopenAccess
Mar-2018Can Elevated Air [CO2] Conditions Mitigate the Predicted Warming Impact on the Quality of Coffee Bean?Ramalho, José C.; Pais, Isabel P.; Leitão, António E.; Guerra, Mauro; Reboredo, Fernando H.; Máguas, C.; Carvalho, Maria L.; Scotti-Campos, Paula; Ribeiro-Barros, Ana I.; Lidon, Fernando J. C.; DaMatta, Fábio M.articleopenAccess
2020Drought response of cowpea (Vigna unguiculata (L.) Walp.) landraces at leaf physiological and metabolite profile levelsGomes, Ana M.F.; Rodrigues, Ana P.; António, Carla; Rodrigues, Ana M.; Leitão, António E.; Batista-Santos, Paula; Nhantumbo, Nascimento; Massinga, Rafael; Ribeiro-Barros, Ana I.articleopenAccess
2009Effect of drying temperatures on chemical and morphological properties of acorn floursCorreia, Paula Reis; Leitão, António E.; Beirão-da-Costa, Maria LuísaarticleopenAccess
2018Mitigation of the negative impact of warming on the coffee crop: the role of increased air (CO2) and management strategiesDubberstein, Danielly; Rodrigues, Weverton P.; Semedo, José N.; Rodrigues, Ana P.; Pais, Isabel P.; Leitão, António E.; Partelli, Fábio L.; Campostrini, Eliemar; Reboredo, Fernando; Scotti-Campos, Paula; Lidon, Fernando C.; Ribeiro-Barros, Ana I.; DaMatta, Fábio M.; Ramalho, José C.bookPartopenAccess
Jun-2016Protective response mechanisms to heat stress in interaction with high CO2 conditions in Coffea spp.Martins, Madlles Q.; Rodrigues, Weverton P.; Fortunato, Ana S.; Leitão, António E.; Rodrigues, Ana P.; Pais, Isabel P.; Martins, Lima D.; Silva, Maria J.; Reboredo, Fernando H.; Partelli, Fábio L.; Campostrini, Eliemar; Tomaz, Marcelo A.; Scotti-Campos, Paula; Ribeiro-Barros, Ana I.; Lidon, Fernando J.C.; DaMatta, Fábio M.; Ramalho, José C.articleopenAccess
2022Protective Responses at the Biochemical and Molecular Level Differ between a Coffea arabica L. Hybrid and Its Parental Genotypes to Supra-Optimal Temperatures and Elevated Air [CO2]Vinci, Gabriella; Marques, Isabel; Rodrigues, Ana P.; Martins, Sónia; Leitão, António E.; Semedo, Magda C.; Silva, Maria J.; Lidon, Fernando C.; DaMatta, Fábio; Ribeiro-Barros, Ana I.; Ramalho, José C.articleopenAccess
2022Shade and Altitude Implications on the Physical and Chemical Attributes of Green Coffee Beans from Gorongosa Mountain, MozambiqueCassamo, Crimildo T.; Mangueze, Adilson V.J.; Leitão, António E.; Pais, Isabel P.; Moreira, Rita; Campa, Claudine; Chiulele, Rogério; Reis, Fabricio O.; Marques, Isabel; Scotti-Campos, Paula; Lidon, Fernando C.; Partelli, Fabio L.; Ribeiro-Barros, Ana I.; Ramalho, José C.articleopenAccess
2021Will Casuarina glauca Stress Resilience Be Maintained in the Face of Climate Change?Jorge, Tiago F.; Ramalho, José C.; Alseekh, Saleh; Pais, Isabel P.; Leitão, António E.; Rodrigues, Ana P.; Scotti-Campos, Paula; Ribeiro-Barros, Ana I.; Fernie, Alisdair R.articleopenAccess
2022Zinc Biofortification in Vitis vinifera: Implications for Quality and Wine ProductionDaccak, Diana; Lidon, Fernando C.; Luís, Inês Carmo; Marques, Ana Coelho; Coelho, Ana Rita F.; Pessoa, Cláudia Campos; Caleiro, João; Ramalho, José C.; Leitão, António E.; Silva, Maria José; Rodrigues, Ana PaulaarticleopenAccess