Percorrer por autor Gouveia, Luísa
Mostrar resultados 1-7 de 7.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2006 | Chlorella vulgaris and Haematococcus pluvialis biomass as colouring and antioxidant in food emulsions | Sousa, Isabel; Gouveia, Luísa; Raymundo, Anabela; Batista, Ana Paula; Empis, José | article |  |
2008 | Functional biscuits with PUFA-omega 3 from Isochrysis galbana | Gouveia, Luísa; Coutinho, Carla; Mendonça, Emanuel; Batista, Ana Paula; Sousa, Isabel; Bandarra, Narcisa M.; Raymundo, Anabela | article |  |
2010 | Healthier foods with naturally encapsulated functional ingredients - microalgae | Batista, Ana Paula; Raymundo, Anabela; Bandarra, Narcisa M.; Sousa, Isabel; Empis, José; Gouveia, Luísa | conferenceObject |  |
2013 | Isochrysis galbana and Diacronema vlkianum biomass incorporation in pasta products as PUFA's source | Fradique, Mónica; Batista, Ana Paula; Nunes, M.Cristiana; Gouveia, Luísa; Bandarra, Narcisa M.; Raymundo, Anabela | article |  |
2021 | Jardins botânicos portugueses: o antes e o depois de 2020 | Espírito-Santo, Dalila; Tavares, Ana Cristina; Crespi, António; Gouveia, António; Lobo, Carlos; Freitas, Carla; Garcia, César; Frias, Iúri; Tinoco, Joana; Carrola, João; Melo, João; Capelo, Jorge; Gouveia, Luísa; Martins-Loução, M.Amélia; Duarte, M.Cristina; Cruz, Maria Teresa Girão; Farinha-Marques, Paulo; Arsénio, Pedro; Fraga, Rosana; Mesquita, Sandra | book |  |
2020 | Microalgae biomass as an additional ingredient of gluten-free bread: Dough rheology, texture quality and nutritional properties | Khemiri, Sheyma; Khelifi, Nadia; Nunes, Maria Cristiana; Ferreira, Alice; Gouveia, Luísa; Smaali, Smaali; Raymundo, Anabela | article |  |
2012 | Novel foods with microalgal ingredients - effect of gel setting conditions on the linear viscoelasticity of Spirulina and Haematococcus gels | Batista, Ana Paula; Nunes, Maria Cristiana; Fradinho, Patrícia; Gouveia, Luísa; Sousa, Isabel; Raymundo, Anabela; Franco, José M. | article |  |