Percorrer por autor Gouveia, Luísa

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-7 de 7.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2006Chlorella vulgaris and Haematococcus pluvialis biomass as colouring and antioxidant in food emulsionsSousa, Isabel; Gouveia, Luísa; Raymundo, Anabela; Batista, Ana Paula; Empis, JoséarticleopenAccess
2008Functional biscuits with PUFA-omega 3 from Isochrysis galbanaGouveia, Luísa; Coutinho, Carla; Mendonça, Emanuel; Batista, Ana Paula; Sousa, Isabel; Bandarra, Narcisa M.; Raymundo, AnabelaarticleopenAccess
2010Healthier foods with naturally encapsulated functional ingredients - microalgaeBatista, Ana Paula; Raymundo, Anabela; Bandarra, Narcisa M.; Sousa, Isabel; Empis, José; Gouveia, LuísaconferenceObjectopenAccess
2013Isochrysis galbana and Diacronema vlkianum biomass incorporation in pasta products as PUFA's sourceFradique, Mónica; Batista, Ana Paula; Nunes, M.Cristiana; Gouveia, Luísa; Bandarra, Narcisa M.; Raymundo, AnabelaarticleopenAccess
2021Jardins botânicos portugueses: o antes e o depois de 2020Espírito-Santo, Dalila; Tavares, Ana Cristina; Crespi, António; Gouveia, António; Lobo, Carlos; Freitas, Carla; Garcia, César; Frias, Iúri; Tinoco, Joana; Carrola, João; Melo, João; Capelo, Jorge; Gouveia, Luísa; Martins-Loução, M.Amélia; Duarte, M.Cristina; Cruz, Maria Teresa Girão; Farinha-Marques, Paulo; Arsénio, Pedro; Fraga, Rosana; Mesquita, SandrabookopenAccess
2020Microalgae biomass as an additional ingredient of gluten-free bread: Dough rheology, texture quality and nutritional propertiesKhemiri, Sheyma; Khelifi, Nadia; Nunes, Maria Cristiana; Ferreira, Alice; Gouveia, Luísa; Smaali, Smaali; Raymundo, AnabelaarticleopenAccess
2012Novel foods with microalgal ingredients - effect of gel setting conditions on the linear viscoelasticity of Spirulina and Haematococcus gelsBatista, Ana Paula; Nunes, Maria Cristiana; Fradinho, Patrícia; Gouveia, Luísa; Sousa, Isabel; Raymundo, Anabela; Franco, José M.articleopenAccess